U najboljem društvu

Ecija pokazala kako se zabavlja prvi dan ostatka života nakon lude plesne avanture

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ecija Ojdanić, Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Nova TV) +0 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ojdanić uživala je u modnim revijama Zagreb Fashion Destinationa 2019.

Domaća glumica Ecija Ojdanić nakon što je ispala iz showa "Ples sa zvijezdama" vratila se uobičajenoj životnoj rutini te zablistala na modnom spektaklu Zagreb Fashion Destination 2019.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić ''ne bih se kladila...'' Ecija Ojdanić pohvalila se velikim uspjehom: ''Unatoč svima koji su govorili nemoj, ostani kod kuće...''

Ecija se izlaskom pohvalila na društvenim mrežama, gdje je objavila zajedničku fotografiju s kolegicom Barbarom Nolom i modnom dizajnericom Lanom Puljić, u čijoj je reviji uživala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

"Prvi dan ostatka života nakon lude avanture zvane 'Ples sa zvijezdama', na genijalnoj reviji @lokomotiva_bylanap! U najboljem društvu", napisala je Ecija uz fotografiju objavljenu na Instagramu.

Ecija je, kao prava zaljubljenica u trendove, na modnoj reviji zablistala u crnoj seksi haljini s prorezom, koja je isticala njezinu sjajnu formu. 

ZFD19 donosi čak 14 dizajnera koji će u dva dana svojim kreacijama predstaviti svoj rad i djelo u punom smislu te riječi. U ponedjeljak, 8.travnja, modnu destinaciju otvorila je Lokomotiva by Lana Puljić, a redom su ju slijedile Callegari talijanska škola mode i dizajna, Dora, Identity by Igor Djuga, Bubabu Design by Gorana Milaković, Anovi by Ivona Glavaš i Stolnik. Drugi dan Zagreb Fashion Destination-a, 9. travnja, rezerviran je za Lulu Couture by Martina Tutić, Martinu Herak, Laardesign, Les Emaux, Karaka Design, Sani Design i Delight by Ivan Fiščić. Za prekrasne frizure, zadužena je Keune Akademija, a zadaću da make up bude besprijekoran, ima Callegari. Gosti će se imati priliku družiti i osvježiti uz čašicu službenog vina ZFD-a naziva Stanzia brut - vinarije Arman.

U ovaj je projekt uloženo mnogo rada i truda, a najveća je inspiracija upravo mogućnost okupljanja mladih i već afirmiranih kreatora, koji na maštovit i kreativan način mogu iznijeti ono najbolje od sebe i ostaviti srce na toj istoj pisti. Zagreb je zaista dobio modnu priču oko koje se stvar počela odavno ''kuhati“, a bliži se vrijeme kada će mjeseci rada biti servirani publici, i to na najljepši mogući način.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Youtube Screenshot) Jennifer Lopez (Foto: Youtube Screenshot) Jennifer Lopez (Foto: Youtube Screenshot) Jennifer Lopez (Foto: Youtube Screenshot) +5 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Na pragu 50. godine pokazala stražnjicu i šokirala obožavatelje: "Ne treba ti to"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene