Uživa na jugu

Domaća ljepotica se pohvalila da je smršavila, skinula se u badić i pokazala novu liniju: "Dok se još nije uvatilo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Doma je najljepše. I doma si najljepši", napisala je Ecija Ivušić u opisu nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu.

Ecija Ivušić se prije nekoliko dana pohvalila da je smršavjela u karanteni, a bivša voditeljica pokazala je zavidnu liniju na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

"Doma je najljepše. I doma si najljepši", napisala je Ecija u opisu nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu. Pozirala je u badiću, a fotke je snimila na Korčuli, gdje uživa posljednjih nekoliko dana.

Brojni obožavatelji zasuli su je komplimentima, a složili su se da je zaista najljepša. Komentarima se pridružila i Žanamari Perčić koja joj je u komentarima ostavila emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doma je najljepše. I doma si najljepši. 🌴🤍 . . . #islandgirl #islandlife #korcula #vrnik #vrnikartsclub #summervibes #healing #summertime #summer #summerishere #finally

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

Recept za dobar izgled Ecija je otkrila nedavnom objavom na društvenim mrežama. "Joga ujutro, meditacija svaki dan, spavanje prije ponoći, nema alkohola, puno vode i limunade, nema kofeina, prestala kuhati, kad mi se jede slatko, jedem slatko i bok", napisala je lijepa voditeljica prije nekoliko dana.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Nije ga mogla ukrotiti niti jedna žena, ali danas s 15 godina mlađe ljepotice ne skida pogled, jasno je i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene