Ecija Ivušić pohvalila se na Instagramu vitkom linijom u ružičastom badiću, a komentaru nije mogao odoljeti ni bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević, s kojim je navodno u ljubavnoj vezi.

Galerija


Novinarka i voditeljica Ecija Ivušić ovih se dana našla u središtu zanimanja javnosti i domaćih medija nakon što ju je pri povratku iz Egipta u zagrebačkoj zračnoj luci zagrljajima i poljupcima dočekao njezin navodni novi dečko Goran Belošević.

Vezani članci Ecija Ivušić - 1 Nakon što se doznalo da ima novog dečka, Ecija Ivušić se požalila: "A lijepo mi je mama govorila nemoj za muzičara" Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i njezin novi dečko ne skrivaju koliko su zaljubljeni, posvetio joj je i pjesmu: "Zašto želiš da plačem?"

Par se zasad nije oglasio niti potvrdio vijest o ljubavi, ali njihovi komentari i priče na društvenim mrežama pokazuju kako tu postoji nešto više od dobrog prijateljstva. A Ecija je i sama posljednjom objavom na profilu na Instagramu dala naslutiti da su se u njezinu životu dogodile velike promjene.

"Sve se promijenilo i sada sam to ja više nego što sam ikada prije bila", napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj zavodljivo pozira i pokazuje vitku liniju u ružičastom badiću dok je uživala u Egiptu.

Goran joj je među prvima u komentarima ostavio slatki emotikon srca i jasno dao do znanja što misli o fotki koju je objavila, a njezini vjerni obožavatelji nisu ju prestali hvaliti.

"Gori sve, maco", "Savršena", "Unikat", "Ti si ljubav", "Ecija, koji si ti komad", "Krasno izgledaš", "Vau, ljeto nam se vratilo", "Koja ljepota", "Kako si zgodna", "Ljepotica, nemam riječi", "Oh, jako dobar pogled za muški svijet", "Doslovno vrhunska žena", "Boginja ljepote, pusa iz Splita", "Nije tebi loše", dio je poruka koje je dobila u komentarima.

Bez pardona je u bikiniju pokazala ono s čim se bori i većina žena, ali je dodatno potaknula i slatka šuškanja!

U istom se badiću fotkala i prije nekoliko godina, ali onda baš i nije ovako izgledala, evo koliko se promijenila