Ecjia Ivušić u vezi je s Goran Beloševićem, što je postalo jasno nakon što je objavila video u kojem se nježno grle i ljube u zagrebačkoj zračnoj luci.

Galerija


Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić vratila se s putovanja u Egipat, a u zagrebačkoj zračnoj luci dočekao ju je njezin novi dečko, bubnjar grupe Pravila igre i direktor ATP Zagreb Opena Goran Belošević.

Vezani članci Ecija Ivušić - 1 Nakon što se doznalo da ima novog dečka, Ecija Ivušić se požalila: "A lijepo mi je mama govorila nemoj za muzičara" Ecija Ivušić i Goran Belošević Ecija Ivušić i njezin novi dečko ne skrivaju koliko su zaljubljeni, posvetio joj je i pjesmu: "Zašto želiš da plačem?"

Ecija je na svom Instagramu objavila video u kojem se vidi da ju je Goran dočekao pri povratku iz Egipta, i to nježnim zagrljajima i poljupcima, a s njim je bio i Ecijin ljubimac psić Rio.

Par se zasad nije oglasio o vezi i ne zna se otkad su točno zajedno, ali surađivali su i na nedavno održanom ATP Zagreb Openu, a Goran je objavio i njihovu zajedničku fotografiju.

"Velike zasluge za uspješan prvi u nizu ATP Zagreb Open pripadaju prekrasnoj Eciji Ivušić, ovogodišnjoj glasnogovornici turnira i voditeljici odnosa s javnošću. Draga Eci, hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje", napisao je tada Goran uz fotografiju.

Ecija je 2019. godine prekinula vezu s nogometašem Nikolom Pokrivačem i od tada se nije pisalo o njezinu ljubavnom životu. 

Sonja Kovač podigla temperaturu fotografijom u oskudnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi

Nekad je bio najplaćeniji glumac, a onda je na vrhuncu karijere šokirao objavom o bolesti, dok bogatstvo koje je imao više ne postoji