nije joj lako

Nikad zaljubljenija Ecija Ivušić pokazala urnebesan prizor koji joj je ujutro priredio njezin dragi: "Ovo prvo vidim kad se probudim"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić baš kao i njezin dečko Goran Belošević često dijeli njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Ecija Ivušić ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka, bubnjara benda Pravila Igre Gorana Beloševića s kojim često dijeli fotografije na Instagramu, a najnovijom objavom je nasmijala sve. 

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

"Ovo je prvo što ja vidim kad se probudim", napisala je atraktivna voditeljica uz urnebesnu sliku na Instagram storyju. Na njoj se nalaze zagrljeni na krevetu njezin dečko Goran i pas, čivava Rio. 

Ecija se pohvalila i doručkom koji joj je dragi pripremio. "Volim jestive poklone", napisala je uz snimku palačinki.

Inače, Ivušić i Belošević već neko vrijeme uživaju u ljetovanju na otoku Vrniku i dijele fotografije na kojima se vidi koliko su zaljubljeni. 

"Kad moja ljubav uhvati svu ljubav u meni", istaknula je voditeljica uz jednu od njih. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Podsjetimo, o vezi Ecija i Gorana počelo se šuškati nakon što je Ecija na svojem Instagramu objavila video u kojem se grle, a glasine je potvrdila sredinom lipnja za Story. Par se nakon toga zajedno pojavio i na jednom eventu, a Goran je Eciji posvetio i pjesmu. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene