Ecija Ivušić pozirala je u dvije različite kombinacije prije izlaska iz svog doma i objasnila zašto se presvukla u ležernije izdanje.

Galerija


Ecija Ivušić (34) često pozira u seksi modnim kombinacijama, a to je učinila i ovog puta prije izlaska iz svog doma. 

Vezani članci Ecija Ivušić Ecija Ivušić preko Instagrama traži dečka koji se umalo zabio u njezin auto jer ju je htio upoznati: "Zgodni, ako ovo vidiš, javi se!" Ecija Ivušić Ecija Ivušić pozirala u izazovnoj kombinaciji pa poručila: "I dalje znam biti tužna što se nisam rodila kao muško"

Ipak, radijska voditeljica i novinarka se morala presvući prije i objasnila je zašto. "Prve tri slike: 'Ma mogu štikle, bit će dobar.' Zadnje dvije: 'Ecija, skoncentriraj se, to je ipak Rio'", napisala je Ivušić. 

Naime, voditeljica se presvukla iz seksi kaputa i čizama na petu u hlače i tenisice zbog svog psa, čivave Rija. No pratiteljima su se svidjele obje njezine kombinacije. "Top", "Savršeno", "Lijepo ti stoje štikle, a i tenisice", komentirali su. 

Inače, voditeljicu često svrstavaju među najseksi Hrvatice, a njezina posljednja veza je bila ona s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem koja je završila prošle godine.  

Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa