Ovo je neviđeno!

Najseksi par "Supertalenta" vratolomni nastup zapečatio vrućim poljupcem

Duo Giurintano (Foto: Nova TV) Duo Giurintano (Foto: Nova TV) nova tv 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Duo Giurintano (Foto: Nova TV) Duo Giurintano Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Duo Giurintano (Foto: Nova TV) Kathy Donnert (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Duo Giurintano (Foto: Nova TV) +0 Duo Giurintano (Foto: Nova TV) Galerija

Kathy Donnert i Marcello Giurintano čine vratolomni Duo Giurintano iz Supertalenta, a imaju i prekrasnu ljubavnu priču.

36-godišnja Kathy Donnert i 52-godišnji Marcello Giurintano ljubavni su par iz Supertalenta koji dijeli i ljubav prema vratolomijama.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Odskočna daska Ovim je kandidatima Supertalent promijenio život, a danas nižu i svjetske uspjehe!

Pritom mislimo na ekshibicije na rolama, dok je Kathy vješta i u žongliranju s nogama. Iako su oboje ludo talentirani i hrabri, svu pažnju na audicijskim emisijama pokupila je upravo zanosna Mađarica svojim lijepim licem, ali i savršenim tijelom zbog kojeg smo drugi dan obnovili članstvo u teretani.

Još kad čujete da je ona majka dvoje male djece, a od nastupa na audicijskoj emisiji, par se u međuvremenu vjenčao.

Od njihova večerašnjeg nastupa svima je zastao dah.

"Jednostavno vam se nema što reći. Senzacionalno, prekrasno vas je gledat, radite nevjerojatno stvari. Ne znam kako vam se ne zavrti! Sami znate da ste čudo prirode", poručila im je Maja Šuput .

Martina Tomčić je za njih imala samo četiri riječi: "Od vas zastaje dah"

"Ne znam koliko možete razraditi točku do finala, ali ovo je nevjerojatno teško za izvesti", zaključio je Janko Popović Volarić.

Davor Bilman je zaključio da su bili senzacionalni i da poručio im da bi njih gledao radije nego reklame.

Par se fantastično slaže, a kod njih se poslovno i privatno ne razlikuje jer su zajedno po cijele dane. Ipak, iskreno priznaju kako to ponekad zna biti vrlo naporno jer se ne stignu odmoriti jedno od drugoga. "Mislim da ste vas dvoje najseksi par u našem talentu dosad. Izgledate divno", rekla im je Maja nakon audicijskog nastupa koji je posebno preplašio Martinu, koja neke dijelove nije mogla gledati.

"Zbilja ne razumijem ovo što smo vidjeli, bilo mi je čak malo zlo kad sam vas gledala koliko je to nevjerojatno izgledalo", rekla je. Pogađate, Davor i Janko za to su se vrijeme divili Kathy, jer kako i ne bi.

"Divim se tvojim nogama", uspio je izustiti Bilman.

"Moram se brinuti za nju kako ne bi došlo do nesreće i kako bih je mogao sigurno držati u rukama", poručio je nakon nastupa Marcello, koji je itekako svjestan toga kakav je sretnik.

"Ovo je bilo za zlatni gumb", "Evo vam pobjednika Supertalenta 2019", "Kako su dobri, a još k tome odlično izgledaju", samo su neki od komentara koji su se našli na YouTube kanalu Supertalenta ispod snimke njihova nastupa. A jesu li uplašili žiri i u polufinalu najpopularnijeg talent showa?

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene