Zanosna plavuša proslavila je 27. rođendan koji će posebno pamtiti zbog romantičnog iznenađenja 22-godišnjeg nogometaša.

Galerija


Mladi par ne skriva koliko je ludo zaljubljen.

Vezani članci Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Djevojka Ćalete-Cara uživa na Korčuli u badiću paprene cijene, ali i u društvu jedne lijepe Hrvatice Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Lijepa Adriana pozirala s još jednom popularnom Instagram djevojkom, no histeriju izazvala fotkom u badiću

Riječ o mladom hrvatskom reprezentativcu Duji Ćaleti-Caru i njegovoj djevojci, dubrovačkoj pravnici Adriani Đurđević koji su ljubavno gnijezdo savili u francuskom Marseilleu gdje on trenutno igra.

A zanosna plavuša tamo je i proslavila 27. rođendan koji će posebno pamtiti zbog romantičnog iznenađenja 22-godišnjeg nogometaša koji se itekako potrudio da njegova djevojka bude sretna.

Naime, Duje je njihov stan prigodno ukrasio bijelim i rozim balonima i svjećicama, a tu je bila i čokoladna torta s porukom "sretan rođendan".

"Doći doma i ugledati ovo... riječi su suvišne! Jednostavno hvala ti ljubavi što je s tobom svaki dan kao najljepši san. Hvala svima na iskrenim čestitkama", napisala je nasmijana Adriana koja je kao i uvijek bila pomno sređena.

No, ni to nije bilo sve. Adrianu su dočekale i crvene ruže, večera te pokloni, a slično iznenađenje priredila je i ona svom odabraniku sredinom rujna povodom 22. rođendana.

Može li slađe? 

Severina napokon otkrila razvodi li se od supruga Igora Kojića

Zar su godine važnije od ljubavi? Hejteri ponovno vrijeđaju zaručnika Elle Dvornik