Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car jedan su od najljepših i najslađih domaćih parova.

Galerija


Par nikada nije skrivao koliko se voli.

Vezani članci Adriana Đurđević - 2 Slavlje nogometaša Ćalete-Cara i djevojke Adriane: Par si je priuštio blagdane u Dubaiju, pokazali djelić atmosfere Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Lijepa Adriana pozirala s još jednom popularnom Instagram djevojkom, no histeriju izazvala fotkom u badiću

Na nedavno održanom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, djevojke i supruge naših Vatrenih privukle su puno pozornosti, jer je baš sve zanimalo kako izgledaju, čime se bave i slično.

Jedna od najistaknutijih WAGS-ica svakako je 26-godišnja dubrovačka pravnica Adriana Đurđević koja je osvojila najmlađeg reprezentativca Duju Ćaletu-Cara koji je upravo navršio 22 godine.

A rođendan će itekako pamtiti po iznenađenju koje mu je priredila atraktivna djevojka te se njime pohvalila na pričama na Instagramu. Svijeće, ružine latice, baloni, ispisano "volim te" na podu, a zatim i slastice i poklon na stolu, dočekali su mladog nogometaša pri povratku kući.

Ćaleta-Car, Adriana (Foto: Instagram)
Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Podsjetimo, Adriana je stigla za svojim dragim u francuski Marseille u kojem će nogometaš provesti sljedećih 5 godina zbog ugovora s tamošnjim klubom.

Par često objavljuje preslatke fotografije zajedničkih trenutaka na društvenim mrežama, a prije selidbe proveli su nekoliko dana na grčkom Mykonosu kako bi proslavili srebrnu medalju Vatrenih na prvenstvu.

Adriana je sa svojim odabranikom neko vrijeme živjela i u Salzburgu.