sve joj ide od ruke

Pjevačica koju na Instagramu prati preko 72 milijuna ljudi okušala se u nečem novom i sve iznenadila svojom seksi pojavom

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa se na Versaceovoj reviji u Milanu na pisti pojavila skupa s Gigi Hadid i Emily Ratajkowski, a objavljeno je i kako se snašla u manekenskim vodama.

Modni tjedan u Milanu pravi je magnet za svjetske zvijezde, a dok su neke od njih sjedile u publici, druge su se okušale u manekenskim vodama. Jedna od njih bila je pjevačica Dua Lipa, koja je nosila Versaceovu reviju.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

26-godišnja pjevačica zablistala je u ružičastoj kreaciji koja je u prvi plan izbacila njezine obline, ali i utrenirano tijelo, a uzdignute glave i samouvjereno je prošetala pistom.

Pjevačici, koja je već neko vrijeme u vezi s Anwarom Hadidom, na pisti se pridružila i sestra njezina dečka, manekenka Gigi, a reviju je između ostalih nosila i manekenka Emily Ratajkowski.

Upravo Dua Lipa na kraju showa se zahvalila publici zajedno s Donatellom Versace.

Inače, Dua i Anwar su zajedno skoro dvije godine, a na početku je skrivala njihovu vezu dok sada dijeli zajedničke fotografije na Instagramu na kojem ju prati preko 72 milijuna ljudi.

Glasine da su skupa su se proširile u lipnju 2019. kada su procurile snimke na kojima slave njegov rođendan. Prije njega je Dua bila pet godina u vezi s chefom Isaacom Carewom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene