Dua Lipa na dodjeli nagrada Brit Awards pojavila se u zlatnoj mini haljini i čarapama s halterima, a bila je i najveća pobjednica večeri.

Galerija


S dvije osvojene nagrade, pjevačica Dua Lipa bila je glavna zvijezda na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa koja je održana u utorak u londonskoj O2 Areni.

Vezani članci Dua Lipa Svi su gledali samo u nju zbog minijaturne haljine koja nije previše skrivala, no onda se presvukla i opet zadivla Miley Cyrus - 1 Vjerovali ili ne, ispod ove frizure i imidža krije se nekad divna pjevačica, a sad je ni najveći fanovi nisu prepoznali

Osvojila je nagradu za najbolju britansku izvođačicu te za album "Future Nostalgia", no već pri samom dolasku na dodjelu sve je ostale bacila u drugi plan.

Na prvom većem glazbenom događaju, pred publikom koja nije morala nositi masku i paziti na fizički razmak u više od godinu dana, Dua Lipa se pojavila u zlatnoj mini haljini s dubokim dekolteom i šlepom dizajnerice Vivienne Westwood uz koju je obukla i seksi čarape s halterima.

Zavodljivo izdanje upotpunila je bisernom ogrlicom koja je dodatno skrenula pažnju na njezino bujno poprsje, a privlačila je pažnju i svojom golemom punđom.

Prije osvajanja nagrada izvela je medley svojih hitova te je i za tu prigodu obukla oskudnu haljinicu s motivom britanske zastave, a s pozornice je pozvala i na povećanje plaća djelatnicima Nacionalne zdravstvene službe.

Na dodjeli je blistala i Taylor Swift, koja je u srebrnom kompletu otkrila trbuh i dekolte, a upisala se i u povijest kao prva žena koja je osvojila Global Icon Award.

Slavile su i članice sastava Little Mix, koje su proglašene najboljom britanskom grupom, dok je nagrada za najboljeg britanskog izvođača pripala reperu J Husu. Najboljom novom britanskom izvođačicom proglašena je Arlo Parks, a najboljim britanskim singlom "Watermelon Sugar" Harryja Stylesa. Billie Eilish i The Weeknd odnijeli su nagrade za najbolje međunarodne izvođače, a Haim za najbolju međunarodnu grupu.

Albina za Dnevnik Nove TV komentirala kostim u kojem će nastupiti na Eurosongu: "Prekrivena sam od glave do pete!"

S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka