Drew Barrymore posvetila se kćerima Olive i Frankie nakon razvoda od njihova oca Willa Kopelmana, a vrijeme je ispunila i poslom.

Galerija


Američka glumica Drew Barrymore (45) dobila je svoju emisiju "The Drew Barrymore Show", u kojoj otkriva brojne detalje iz privatnog života. 

Vezani članci Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) S 13 godina bila je teška ovisnica o drogama, a život joj je spasila jedna od najomiljenijih glumica Edward Norton (Foto: Profimedia) Bivši zavodnik sa suprugom i sinom odmara u Italiji, a u prvom planu je njegov pozamašni trbuh

Drew se rasplakala dok je pripremala prvu epizodu i priznala da ima puno mana, a ovog puta je progovorila o svom ljubavnom životu. Naime, u njezinu showu gostovala je legendarna glumica Jane Fonda, koja je istaknula da se odrekla muškaraca. 

Barrymore je tada priznala da je i ona to učinila i da nije bila u vezi ni na spoju od 2015. kada se razvela od kolege Willa Kopelmana (42), s kojim ima kćeri Olive (7) i Frankie (6). 

"Ti si premlada da se odrekneš ičega, moraš ostati otvorena prema nekim stvarima. Ja sam prestara pa mi je lako odreći se muškaraca", rekla joj je Jane. 

"Nisam zatvorena za posao. No posljednjih pet godina sam bila u tom raspoloženju. Ne znam jesam li voljna otvoriti se novoj ljubavi, ne mogu taj dio ubaciti u svoj život", odgovorila joj je Drew. 

Inače, Barrymore iza sebe ima tri braka, a čak dva trajala su samo godinu dana. Glumica se 2001. udala za komičara Toma Greena (49) i razveli su se 2002. Od 1994. do 1995. je bila u braku s filmskim producentom Jeremyjem Thomasom. 

Drew je još kao 11-mjesečno dijete počela glumiti u reklamama, a sa samo 7 godina pojavila se u hit-filmu "E.T.", čiji je redatelj njezin krsni kum Steven Spielberg. Imala je problematičan odnos s roditeljima koji nisu obraćali pažnju na nju, a to je rezultiralo njezinom ovisnošću o drogama i alkoholu. Srećom, uspješno se izborila s time. 

Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"