Nakon prijatelja koji su Severini pružili svoju podršku u teškom trenutku kada je skrbništvo nad sinom dobio njezin bivši partner Milan Popović, oglasila se i obitelj Kojić.

Galerija


Obitelj Severine Kojić odlučila je progovoriti o tome što oni misle o tužnom raspletu sudske bitke za skrbništvo nad 7-godišnjim dječakom. Nakon što je Općinski građanski sud u Zagrebu donio nepravomoćnu presudu po kojoj će sin pjevačice i srpskog poduzetnika Milana Popovića od sada živjeti s ocem, Severina je dobila punu podršku prijatelja, fanova i sada obitelji. 

Vezani članci Severina Severina poslala poruku Milanu Bandiću, u objavi koju je stavila na Instagram spominju se krimić i tragedija Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi''

Obitelj pjevačice nije se ustručavala izreći koliko su potreseni i tužni zbog odluke suda, a sada je Severini javnu podršku izrazio i svekar Dragan Kojić Keba. 

"Zločin je i presedan nakon sedam godina oduzeti majci dijete. I taj 'rat' šteti najviše djetetu jer dijete (ali) kada dovoljno odraste lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti. Riješit će to mali Aleksandar i prije vremena postati Veliki Aleksandar. Vidio sam i osjetio tu mudrost u njegovim iskrenim dječjim okicama. Dat će Bog, bit će to sve okej", napisao je uz snimku na Instagramu na kojoj je dao do znanja da podržava svoju snahu. 

"Podržavam moju snahu Severinu u svakom pogledu, a najviše kao majku", rekao je u emisiji Tvoje lice zvuči poznato.


Izvršenje privremene mjere ne odgađa ni žalba koju je Severinin odvjetnik već najavio. Kako je mjera odmah morala biti izvršena, Severina je u četvrtak navečer predala Aleksandra njegovu ocu. 

Prizor koji oduzima dah: Obično je poprilično obnažena, ali sad je skinula i posljednju krpicu?