Hrabra Donna

Pjevačica iz BiH, koja se bori s bolešću, objavila snimku iz bolničke sobe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donna Ares snimkom je mnoge rastužila.

Pjevačica iz BiH, Donna Area, treći se put bori s karcinomom, a danas je na društvenim mrežama objavila snimak koji je mnoge potresao i rastužio.

Pogledaj i ovo showbuzz u 41. godini Prerani odlazak: Bosanska pjevačica izgubila bitku s teškom bolešću

Pjevačica je krenula s drugom kemoterapijom no ona se dobro drži budući da je teži proces već ranije prošla.

''Bilježim svaki početak terapije i ovaj ubod i onaj trenutak kad ga zabilježim za mene je kemoterapija već prošlost. Objavim video da ostane zabilježeno u mom Insta dnevniku, a možda će i ohrabriti nekog tko se nalazi u istoj situaciji, a ne zna što ga čeka. I druga će još malo biti gotova... Tako će i treća, četvrta, peta, šesta... ali onda se sjetim da ih je bilo preko deset, da su trajale od 8-12 sati, da su bile duplo jače od ove i bude mi trenutno lakše'', napisala je Donna Ares uz video koji je objavila na društvenim mrežama.
 

 

Biljezim svaki pocetak terapije i ovaj ubod i onog momenta kad ga zabiljezim za mene je kemoterapija vec proslost. Objavim video da ostane zabiljezeno u mom insta dnevniku, a mozda ce i ohrabriti nekog ko se nalazi u istoj situaciji, a ne zna sta ga ceka. I druga ce jos malo biti gotova... tako ce i treca, cetvrta... peta, sesta... al onda de sjetim da ih je bilo preko deset, da su trajale od 8-12 sati, da su bile duplo jace od ove i bude mi trenutno lakse.

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene