Svaka čast!

PROBAJTE NE ZAPLAKATI! Progovorila o teškoj borbi s opakom bolešću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S teškom dijagnozom pjevačica se bori već dvije godine. Uskoro će, kaže, sve biti iza nje. No, bilo je jako teško...

Dirljivim statusom pjevačica Donna Ares dirnula je srca svojih obožavatelja, ali i svih ljudi koji su se u nekom trenutku u životu suočili s onim najgorim.

Pogledaj i ovo showbuzz u 41. godini Prerani odlazak: Bosanska pjevačica izgubila bitku s teškom bolešću

Da podsjetimo, Donni je dijagnosticirana teška bolest, s kojom se borila dvije godine i na kraju izašla kao pobjednica. Nastavila se s normalnim životom,a svim obožavateljima se i u najgorim trenucima zahvaljivala na ljubavi i podršci. U svemu joj se puno pomogla i njena glazba.

"Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote, nego zbog karaktera i osobnog osjećaja potpunosti. Volim je! Vježbam duge šetnje, eksperimentiram s prehranom, učim danski ludom brzinom... Svaki dan vježbam klavir, ali glazba mi trenutno nije na prvom mjestu interesa. Kroz sve što mi se dogodilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja, što mi je otvorilo nove vidike i pokazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško se vratiti na točku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti... Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje. Volim vas sve i puno pozdravljam", napisala je, između ostalog, Donna Ares u svom statusu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene