Riječ je o staroj teoriji aktualiziranoj ovaj tjedan na društvenim mrežama pošto je predsjednički par Trump u petak posjetio Alabamu.

Galerija


Američki predsjednik Donald Tump oštro je u srijedu opovrgnuo teorije da prvu damu Melaniju Trump na nekim službenim putovanjima zamjenjuje njezina "dvojnica".

Vezani članci Donald Trump Suđenje o opozivu Trumpa: "Uspostavio je koruptivnu mrežu koja mu je trebala pomoći da pobjedi na izborima" Donald Trump (Foto: AFP) Počelo suđenje za opoziv Donalda Trumpa, vođa demokrata plan republikanaca nazvao nacionalnom sramotom

Riječ je o staroj teoriji aktualiziranoj ovaj tjedan na društvenim mrežama pošto je predsjednički par u petak posjetio Alabamu, južnu američku saveznu državu poharanu smrtonosnim tornadima.

"Fake News (lažne vijesti) 'fotošopirali' su Melanijine fotografije i proširili teoriju urote da to nije moja supruga nego njezina dvojnica u Alabami i drugdje", napisao je američki predsjednik.

Nije naveo koga to on stavlja u kategoriju "Fake News", a riječ je o terminu koji sam često rabi.

"Svakog dana sve su luđi", dodao je predsjednik.

Već u ponedjeljak Stephanie Grisham, glasnogovornica gospođe Trump, razljutila se što neki šire takve lažne glasine i to u jeku tragedije.

"Sramota", napisala je na Twitteru Grisham.

Donald Trump, dok je bio kralj nekretnina u New Yorku, sam je godina podržavao teoriju urote prema kojoj bivši američki predsjednik Barack Obame, prvi crnac na toj dužnosti, nije rođen na američkom tlu. (Hina)

Vijest o zarukama bivše nije ga uzrujala: Nekad je volio poznatu pjevačicu, a danas ljubi misterioznu brinetu