Iako nije tajna da neke slavne face imaju dvojnike, Twitter je uvjeren da dvojnicu ima i Melania Trump.

Galerija Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +7 Melania Donald Trump (Foto: Getty)

Popularna društvena mreža Twitter ima novu teoriju kojom su korisnici opsjednuti.

Vezani članci Prvo sučeljavanje Donalda Trumpa i Joe Bidena - 3 Trump tužio Twitter, Facebook i Google, smatra da je žrtva cenzure: "Ovo je prekrasan razvoj za slobodu govora" Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Trump otkrio istinu o "lažnoj Melaniji": Putuje li s njim prava supruga ili njezina dvojnica?

Iako nije tajna da neke poznate i slavne face koriste dvojnike u određene svrhe, Twitter je uvjeren da dvojnicu ili čak više njih ima i prva dama SAD-a Melania Trump.

Glasine su počele nakon objave fotografije kod 23 spomenika žrtvama tornada u Alabami, a korisnici interneta uvjereni su da na njima pored predsjednika Donalda Trumpa nije njegova 24 godine mlađa supruga.

Njihova teorija tvrdi sljedeće: Melania rijetko nosi sportsku obuću ili općenito ravne cipele, a ovaj put stigla je u bijelim, sportskim tenisicama. Također, žena na fotografiji niža je od Melanije, a ima i nešto drugačije crte lica.

"Čini se da je Bijeloj kući potpuno normalno da se na službenim događanjima pojavljuje lažna Melania", samo je jedan od komentara koji se mogao pročitati.

Bilo je i onih koji smatraju da se bivša slovenska manekenka jednostavno nije stigla "ispeglati", pa izgleda drugačije, no ipak prevladava mišljenje kako to uopće nije Melania.

Tako je nastao i popularni hešteg #fakeMelania, pod kojim se mogu naći razni komentari i fotografije o toj temi, a vama ostavljamo da u našoj galeriji sami prosudite radi li se o pravoj prvoj dami ili njezinoj jednako namrgođenoj kopiji!

Ne znamo koja je ljepša: Atraktivne ljepotice plijenile pažnju u golišavim izdanjima i umalo pokazale grudi Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) Izabel Goulart, Bruna Marquezine (Foto: Profimedia) +7 Izabel Goulart (Foto: Instagram)

Opasan dekolte Rakitićeve Raquel za njegov rođendan, nogometaš ne skriva koliko je ponosan na svoju ljepoticu Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram) +6 Ivan Rakitić, Raquel (Foto: Instagram)

Ovo su dekoltei nad kojima nećete trepnuti: Čiji je veći, čiji bolji, čiji raskošniji? Malin Andersson (FOTO: Profimedia) Nicki Minaj (FOTO: Profimedia) Liz Hurley (FOTO: Profimedia) +3 Kylie Jenner (FOTO: Profimedia)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju