Predivne!

Trudna Hana Huljić i Domenica pozirale u badićima na plaži, buduća mama blista mjesec dana prije poroda!

Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana +5 Hana Huljić Grašo Galerija

Domenica Žuvela objavila je na Instagramu fotografiju s trudnom Hanom Huljić kojoj je prije nekoliko mjeseci bila kuma na njezinu vjenčanju s Petrom Grašom.

Pjevačica Domenica Žuvela podijelila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s plaže na kojoj joj društvo pravi trudna Hana Huljić i jedna prijateljica, a s kojima je uživala u ljetnim radostima.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Prijateljice su pozirale u badićima i s osmijesima na licima, a osvježile su se slatkim voćem i hladnim pićem.

Hana inače sitno broji do rođenja prvog djetete koje čeka s Petrom Grašom, a kako je doznao RTL Exkluziv termin joj je 23. srpnja i trebala bi roditi djevojčicu za koju su odabrali ime Alba.

Ono što je zanimljivo jest da Petar Grašo vjerojatno neće moći prisustvovati porodu jer isti dan nastupa na Fusion festivalu u Splitu. Nastup tada ima zakazan i njegov svekar Tonči, dok je Ivan Huljić umjetnički direktor spomenutog festivala.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 +5 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sharleen Spiteri - 2 Sharleen Spiteri - 1 Sharleen Spiteri - 3 Sharleen Spiteri +10 Sharleen Spiteri - 2 Nekad i sad Bila je velika zvijezda 90-ih i s kultnim je bendom nizala hit za hitom, a danas ju rijetko viđamo u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene