Divno izgleda!

Domenica objavila novu fotku trudne Hane Huljić, dva mjeseca prije poroda uživa s prijateljicama!

Domenica Žuvela i Hana Huljić Grašo Domenica Žuvela i Hana Huljić Grašo Domenica Žuvela/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić, Domenica i Mia Dimšić Hana Huljić - 3 Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo Hana Huljić - 1 Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić +8 Hana Huljić i Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela na Instagramu je objavila novu fotografiju Hane Huljić, koja bi za dva mjeseca trebala postati majka.

Pjevačica Domenica Žuvela posljednjih nekoliko mjeseci živjela je u Zagrebu zbog showa "Ples sa zvijezdama", a sada se vratila u Dalmaciju.

Pogledaj i ovo Hana Huljić Objavila prijateljica Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

Po dolasku u Split odmah je posjetila prijateljicu Hanu Huljić, kojoj je bila i kuma na vjenčanju s Petrom Grašom, te je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

"Imamo puuuno razloga za slavit, ali napokon skupa!" napisala je u opisu fotke na kojoj grli trudnu Hanu, a s njima su pozirale još dvije prijateljice i sve su razvukle široke osmijehe te su se i modno uskladile.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Domenica nije otkrila što točno slave, no fotka je izazvala oduševljenje, posebice zbog Hane, koju javnost nema često priliku vidjeti.

Hana i Grašo trebali bi postati roditelji za manje od dva mjeseca. Kako doznaje RTL Exkluziv, termin poroda je 23. srpnja, a Hana će roditi djevojčicu, za koju su odabrali ime Alba.

Ono što je zanimljivo jest da Petar Grašo vjerojatno neće moći prisustvovati porodu jer isti dan nastupa na Fusion festivalu u Splitu. Nastup tada ima zakazan i njegov svekar Tonči, dok je Ivan Huljić umjetnički direktor spomenutog festivala.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Tom Kaulitz i Heidi Klum Elisabetta Gregoraci i Heidi Klum +0 Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Celebrity Tajkun u zagrljaju tri supermodela koje je nekada ljubio: Jednu je ostavio dok je bila trudna, drugoj kontrolira život, a zamijenio ih je 46 godina mlađom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene