pridružio im se i tonči

Osvanula nova fotka Hane i Graše, uživali su u zanimljivom društvu u centru Zagreba: "Ma kako se uvijek nanjuše!"

Petar Grašo Petar Grašo Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo +0 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić u vikend su krenuli sjajno raspoloženi, a u centru Zagreba družili su se s Haninim ocem te Natašom Janjić i Slavkom Sobinom.

Pjevač Petar Grašo i 14 godina mlađa glazbenica Hana Huljić već su mjesecima vrući par domaće scene, a svaki njihov pokret prati se do detalja. U petak je tako objavljena i njihova nova zajednička fotografija, a bili su u zanimljivom društvu.

Pogledaj i ovo Tonči Huljić i Petar Grašo Otkrio nepoznate detalje Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

Grešo i Hana su pozirali skupa s njezinim ocem Tončijem Huljićem, a na Fuliranju u Zagrebu su se družili s glumcima Natašom Janjić i Slavkom Sobinom. "I guštam i guštam i guštam", stoji u opisu fotografije koja je osvanula na Facebooku.

Još ranije se glumica Nataša Janjić iz centra Zagreba javila selfijem s Grašom i Tončijem Huljićem. "Ma kako se Splićani u Zagrebu uvik nekako nanjuše?", napisala je Janjić u opisu fotke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NATASA JANJIC MEDANCIC (@nanulananula)

Inače, Grašo je zadnjih nekoliko mjeseci u vezi s kćeri svojeg suradnika i dobrog prijatelja, 14 godina mlađom Hanom Huljić, a o tome su sve donedavno oboje mudro šutjeli. No Grašo je početkom prosinca ipak odlučio prekinuti šutnju te je pred kamerama IN Magazina prvi put kratko prokomentirao svoju vezu s Hanom.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je tada.

Za njihovu vezu doznalo se u listopadu kada su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Zagrebom, a navodno su par još od ljeta. Petar je prije Hane bio više od 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a da je njihovoj ljubavi došao kraj doznalo se u svibnju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene