Lijepa Dalmatinka!

Domenica legendarnim detaljem na majici pokupila sve simpatije: "Sad mi se još više sviđaš!"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Žuvela i Alan Walme - 4 Domenica Žuvela i Alan Walme - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme - 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 1 Domenica Domenica Domenica DOMENICA I ALAN Ples sa zvijezdama ep 1 Domenica +8 Domenica Galerija

Domenica Žuvela objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s likom Miše Kovača na majici pa pokupila brojne simpatije.

Pjevačica Domenica Žuvela oduševila je sve nastupom u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama", u kojem pleše s mentorom Alanom Walmeom, a sada je pokazala kako krati vrijeme u pauzama od proba pa sve dodatno osvojila.

Pogledaj i ovo Nika Jelić i Asim Ugljen Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

29-godišnja Domenica objavila je fotografiju na kojoj pozira u majici s likom legendarnog kolege Mate Miše Kovača.

"U pauzi između treninga zamišljam da sam na rivi", napisala je Domenica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Sviđa mi se majica", "Jel to imaš Mišinu majicu? Sad mi se još više sviđaš. Prelijepa Dalmatinka", "Kraljica", "Ljepotica", "Kraljice plesnog podija", "Prekrasna i talentirana. Jedva čekam sljedeći ples", "Ljepota", dio je komentara koje je dobila.

Domenica i Alan u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" otplesali su salsu i oduševili žiri i gledatelje, a Domenica je u toj prigodi zablistala u minijaturnom zelenom kompletiću s resicama, u kojem je naglasila dekolte i vitke noge.

"Toliko si zgodna, po meni je ovo bio najbolji nastup večeras. Ovo večeras je bila nova Domenica, Domenica koju želimo još dugo gledati'', rekla je Franka Batelić.

''Ovo je nekako potpuno druga osoba nego što je bila prošli tjedan'', dodao je Marko Ciboci.

''Poprilično si rasturila'', složio se Igor Barberić.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ana Gruica i Boran Uglešić Celebrity Splitska glumica preskočila nošenje grudnjaka, pa je usporedili sa svjetskom divom: "Koji J.Lo moment!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović +0 Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Lejla Filipović i Viktorija Rađa bile su duše zabave na fešti za Tarikov rođendan: ''Ta žena poljubila je moju ženu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene