Ako ovo nije hit!

Pogledajte kako je Domenica uzvratila svom mentoru jer je zbog njegova ignoriranja postala top tema na društvenim mrežama!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Žuvela +5 Domenica Žuvela Galerija

Domenica se domišljato "osvetila" svojem mentoru Alanu Walmeu jer ju je ignorirao na samome početku showa "Ples sa zvijezdama".

Naša pjevačica Domenica Žuvela otvorila je novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" sa svojim mentorom Alanom Walmeom, a zbog samoga početka njihov je ulazak postao hit na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Alan Walme, Domenica Žuvela i Maja Šuput Ovom se nije nadala! Domenica uputila slatki poziv Maji na svoj spektakl 2030. godine, a posebno je spomenula i Blooma!

Domenica je Alanu prije izlaska na podij htjela "dati pet" te je digla ruku, ali on to nije vidio te je samo krenuo prema pozornici, a s pjevačicom je dan kasnije snimio video kojim su na račun obrnute situacije dobro nasmijali brojne njezine pratitelje.

"Alane, izdrži", napisala je Domenica u opisu videa u kojoj je brojne kolege iz showa pozdravljaju, dok Alan samo stoji sa strane i drži ruku u zraku. Video je nasmijao njezine pratitelje, ali i kolege iz popularnog showa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

"Sve", napisala joj je Lucija Lugomer. Valentina Walme, Alanova sestra i također natjecateljica showa, također se nasmijala, a reakcija nije nedostajalo ni od njezinih ostalih pratitelja. "Znači vrh", "Osveta je slatka", samo su neki od komentara koje je dobila.

Domenica i Alan su otplesali rumbu uz pjesmu "Moje zlato" Petra Graše, novopečenog supruga njezine najbolje prijateljice Hane Huljić, kojoj je bila kuma na vjenčanju prije nekoliko tjedana.

"Ples je za mene umjetnost koja je usko povezana uz glazbu. Osobno ples vezujem uz dobru energiju, društvo, izlaske i koncerte, koji nam svima jako fale", izjavila je Domenica nedavno u intervjuu za Dnevnik.hr, a priznala je da su je mnogi pohvalili već na audicijama.

"Iznenadila sam se na audiciji kada su mi rekli da mi leže standardni plesovi, tako da ću im vjerovati na riječ. Inače, mislim da su mi možda za nijansu draži latino plesovi, jer su atraktivniji", priznala nam je.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vesna Dragojević Celebrity Udovica Olivera Dragojevića objavila staru fotku legendarnog glazbenika i obilježila njihov posebni dan

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer +2 Lucija Lugomer Celebrity Lucija Lugomer u mini haljini vješto iskoristila raskošne adute, žiri joj poručio da ima savršeno tijelo za sambu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene