Sjetan dan

Maja se emotivnom objavom i fotografijom iz djetinjstva prisjetila oca: "Volim te tata, puno mi fališ"

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Ecija Ojdanić (Foto: Marcela Pezo) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga i Tonči Huljić (Foto: Instagram) Galerija

Domaće su se zvijezde i na društvenim mrežama prisjetile svojih najmilijih.

Povodom blagdana Svih svetih domaće su se zvijezde na društvenim mrežama prisjetile svojih najbližih bez kojih su ostali ali koje i dalje čuvaju u svojim srcima i mislima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Maja Šuput trenutno uživa na medenom mjesecu na Maldivima sa suprugom Nenadom Tatarinovom, no na svom se profilu na Instagramu prisjetila oca koji je preminuo prije nešto više od godinu dana. Objavila je animirani video svoje prve pjesme za najmlađe "Što je to ljubav" u kojoj pjeva kako ju je on naučio voljeti i što je ljubav zapravo. Uz to je objavila i njihovu fotografiju iz djetinjstva.

"Volim te tata, puno mi fališ", napisala je Maja uz video .

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Svojih najmilijih prisjetile su se i druge zvijezde. 

Jelena Rozga tako je objavila video u kojem s Tončijem Huljićem pjeva Magazinovu pjesmu iz 1998. godine "Na Sve Svete", što su brojni njezini obožavatelji ubrzo podijelili na vlastitim društvenim mrežama.

Glumica Ecija Ojdanić današnji dan provodi u društvu obitelji s kojima je krenula odati počasti onima koji više nisu s njima.

"Idemo odati počast mrtvima i družiti se sa najmilijima", napisala je uz fotografiju koju je objavila na profilu na Instagramu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman (Foto: Instagram) Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) +6 Davor Bilman za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Kakva promjena: Bilman objavio fotografiju staru 28 godina, fanovi ga nisu uspjeli prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene