Maja Šuput i Nenad Tatarinov uživaju na egzotičnim Maldivima.

Galerija


Naša najzaposlenija pjevačica, odnedavno i poduzetnica, Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom konačno se otputila na bračno putovanje na Maldive, i to nakon što su prije pet mjeseci izrekli sudbonosno da.

Vezani članci Maja Šuput - 2 Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu'' Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput na Maldivima pokazala treću vjenčanicu i objasnila zašto ju je dosad skrivala

Kako njezini obožavatelji ne bi bili zakinuti detaljima njezine svakodnevice, Maja se pobrinula na svom profilu na Instagramu, gdje se pohvalila čarobnim fotografijama s egzotične destinacije, za koju je sama rekla da se nalazi na kraju svijeta.

Podijelila je nekoliko vrućih fotografija s pješčane plaže te onu romantičnu na kojoj razmjenjuje poljupce i uživa u Nenadovu naručju. Uz to je u Instagram pričama pokazala i kako izgleda u izdanju nakon što nije spavala 50 sati u komadu.

Par je svadbenu proslavu upriličio na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su pozvali samo najbliže prijatelje i obitelj, među kojima je bio njezin najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić, dok joj je vjenčana kuma bila Lana Gadžo Čermak.

Poslije dokumentarca koji je uzdrmao kraljevsku obitelj isplivali novi detalji o Harryju i Meghan