Neutješna majka

Tužno sjećanje na Dolores Lambašu: ''Mi znamo istinu o njezinoj smrti, ali još nije vrijeme da govorim o tome''

Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Grob Dolores Lambaše (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Dolores Lambaša (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Da je živa, Dolores Lambaša danas bi proslavila 37. rođendan. Njezina majka i dalje je neutješna.

Na današnji dan na svijet je došla Dolores Lambaša, talentirana glumica koja je pažnju zaokupljala svojim izgledom, poslovnim, ali i privatnim životom. Dolores, koja je život izgubila u teškoj prometnoj nesreći u listopadu 2013. godine, danas bi napunila 37 godina. 

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša nikad prežaljena Jedna od naših najljepših glumica imala je samo 32 godine kad je njezina tragična smrt šokirala Hrvatsku

Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

''Mi znamo istinu o njezinoj smrti, ali još nije vrijeme da govorim o tome. Nijedna kazna nije mi dovoljna za Doloresinu tragičnu smrt'', kazala je Alma Petrović, majka pokojne glumice za 24sata.

Grob Dolores Lambaše (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Grob Dolores Lambaše (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Članovi obitelji i bliski prijatelji na njezin grob donijeli su cvijeće, dok je majka na grobu dala ispisati poruku ''Ja sam neuništiv dio tebe satkan od niti koje vezuju, povezuju i obvezuju'', prenosi 24 sata.

Dolores Lambaša (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Dolores Lambaša (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Podsjetimo, Dolores je poginula u prometnoj nesreći koju je skrivio Stojan Matavulj. Dolores je tragično stradala, a Stojan je zbog ove nesreće proveo osam mjeseci u zatvoruMajka Dolores Lambaše bila je razočarana presudom koju je Matavulj dobio.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene