Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka preminule glumice razočarana je nepravomoćnom presudom Općinskog suda.


Stojan Matavulj nepravomoćno je osuđen na brodskom Općinskom sudu. Glumac koji je upravljao vozilom u trenutku kada je stradala glumica Dolores Lambaša uvjetno je osuđen na kaznu zatvora u trajanju devet mjeseci uz rok kušnje od dvije godine.

Stojanu Matavulju uvjetna kazna za nesreću u kojoj je poginula Dolores Lambaša

Vezani članci Policija, ilustracija Nesreća kod Đurđevca: Motociklist ozlijeđen u sudaru s automobilom Policija, ilustracija Objavljeni detalji strašne nesreće na zagrebačkoj zaobilaznici u kojoj je život izgubila 42-godišnja žena. Policija ima važno upozorenje

Majka preminule glumice, Alma Petrović, razočarana je nepravomoćnom presudom. 'To nikako ne može biti pravda, to mi nitko ne može reći i s time se neću pomiriti. Da se razumijemo, nijedna kazna i presuda mi neće vratiti kćer, no na današnju presudu ne mogu reagirati nikako drukčije nego žalbom. To je najmanje što mogu učiniti', rekla je majka preminule glumice za Story.

'Iako sam već umorna i iscrpljena od suđenja, ovo za mene nije kraj. Iskoristit ću sve sudske instance koje mi stoje na raspolaganju kako bi pravda bila zadovoljena. Očito jedino tako mogu dokazati što se dogodilo te večeri. Ako treba, pomoć ću potražiti i od međunarodnog suda u Bruxellesu', dodala je Petrović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook