Modni flop?

Neočekivano dekoltirano izdanje ova glumica zapečatila je velikom mašnom, ovakav izrez sve je iznenadio!

Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Schumer (Foto: Instagram) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) Amy Schumer i Chris Fischer (Foto: AFP) Amy Schumer i Ben Hanisch (Foto: AFP) +0 Amy Schumer (Foto: Instagram) Galerija

Amy Schumer voditeljica je dodjele Oscara 2022. s Reginom Hall i Wandom Sykes, a na crvenom tepihu se pojavila u haljini s dubokim izrezom na dekolteu i velikom mašnom.

Glumica i komičarka Amy Schumer (40) jedna je od tri voditeljice svečane dodjele Oscara 2022., a već je pri dolasku u holivudski Dolby Theatre privukla veliku pažnju.

Pogledaj i ovo showbuzz ''On to zna, ona to zna!'' Zna se što Jada Pinkett Smith misli o skandalu supruga Willa na Oscarima, njezinu izjavu otkrio je izvor blizak paru

Amy se na crvenom tepihu pojavila u dugačkoj plavoj haljini s dubokim izrezom na dekolteu oko kojeg je bila i velika blještava mašna.

Pratnju joj je pravio suprug Chris Fischer s kojim je pred kamerama razmijenila nekoliko poljubaca.

Iako je pokazala nikad vitkiju figuru i bujno poprsje, glumica se zbog haljine na društvenim mrežama već našla na meti kritika i mogla bi završiti na listama najgore odjevenih na ovogodišnjoj dodjeli. svečanostima.

Amy je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako se nakon rođenja drugog djeteta odlučila podvrgnuti liposukciji jer nije bila zadovoljna onim što vidi u ogledalu.

Inače, dodjelu Oscara 2022. producira Will Packer i režira Glenn Weiss, a uz Amy Schumer, vode je i glumice Regina Hall i Wanda Sykes.

Prošlo je 35 godina otkako su čak tri osobe bile domaćini najvećega holivudskog spektakla, no nikad se dosad u jednoj večeri na pozornici u ulozi domaćina i voditelja showa pri dodjeli prestižnih nagrada nije našlo toliko žena.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene