baš blistaju!

Svi su gledali holivudske golupčiće koji su zaljubljeni kao i prvoga dana, a ona je poslala i snažnu poruku!

Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Getty Images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) +3 Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Ashton Kutcher i Mila Kunis privlačili su poglede na dodjeli Oscara i pokazali kako i nakon gotovo 7 godina braka njihova ljubav i dalje plamti kao prvoga dana!

Glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis zablistali su na crvenom tepihu Oscara ove godine. Par je za svoje red carpet izdanje odabrao svečane odore. Ashton je odjenuo crno odijelo s mašnom, a Mila je sve oduševila nježno ružičastom haljinom, jednostavnom frizurom i dijamantnim naušnicama.

Pogledaj i ovo Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 izazvali lavinu reakcija Omiljeni poznati par šokirao i podijelio javnost odlukom o svom nasljedstvu i djeci: ''Neka se snađu sami''

Iako nisu bili nominirani, bili su prisutni jer je Mila bila prezenterica u jednoj od kategorija.

Ovaj je par uvijek rado viđen u javnosti i na crvenim tepisima, ali u zadnje su vrijeme vrlo popularni i spominjani zbog njihove donacije i pomoći Ukrajini.

Kunis se tijekom svog govora osvrnula i na situaciju u svojoj rodnoj zemlji. "Zbog nedavnih globalnih događaja svi smo u šoku", komentirala je Mila stanje u Ukrajini nakon ruske invazije. Istaknula je kako je dirnuta odlučnošću Ukrajinaca te njihovom hrabrošću, a ponosna je na sve koji su u ovim teškim vremenima pronašli snagu.

Mila je rodom Ukrajinka pa tako nije mogla ostati ravnodušna na zbivanja koja se trenutno događaju u istočnim zemljama Europe.

Ona i Ashton u nekoliko su dana na Instagram prikupili 30 milijuna dolara preko akcije koju su pokrenuli za Ukrajinu. Doniralo je preko 65 tisuća ljudi, a Mila je zahvalila svim donatorima i obožavateljima.

''Preplavljeni smo zahvalnošću na podršci'', rekla je Mila. "Iako je ovo daleko od rješenja problema, naš zajednički napor omogućit će mekše slijetanje za toliko ljudi dok se budu kretali naprijed u svoju budućnost neizvjesnosti."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Početkom ožujka Ashton je na Instagramu objavio video u kojem Mila govori: ''Uvijek sam se smatrala Amerikankom - ponosnom Amerikankom. Volim sve što je ova zemlja učinila za mene i moju obitelj. Ali danas nikad nisam bio ponosnija što sam Ukrajinka."

Svoju je suprugu podržao i Ashton te se nadovezao: ''A ja ne mogu biti ponosniji što sam oženio Ukrajinku.''

Inače, Ashton i Mila su u braku od 2015., a o njihovoj vezi se počelo šuškati u travnju 2012. Prije nego što su završili skupa, Kunis je bila u dugoj vezi s problematičnim glumcem Macaulayjem Culkinom, zvijezdom franšize "Sam u kući" te je on teško podnio njihov prekid.

Kutcher je 2013. okončao razvod od 16 godina starije Demi Moore koju je to shrvalo pa ga je za svašta optuživala u javnosti. Zanimljivo je da se Mila i Ashton poznaju još iz 90-ih kada su glumili par u komičnoj seriji "Lude sedamdesete" koja se emitirala od 1998. do 2006.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino (Foto: Profimedia) Al Pacino (Foto: Profimedia) Robert de Niro Robert De Niro (Foto: Getty Images) +2 Robert de Niro (Foto: Getty Images) Celebrity Ponovni susret ovih legendi nije mogao proći nezamijećeno, publika ih je zasluženo dočekala na poseban način

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene