fanovi oduševljeni

Balašević održao koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni: "Nije gotovo dok debeli ne otpjeva što ima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Đorđe Balašević održao je u četvrtak koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Iako još donedavno nije bilo sigurno hoće li koncerta biti zbog zdravstvenog stanja srpskog glazbenika, Đorđe Balašević je ipak stao večeras pred zagrebačku publiku i koncert započeo legendarnom "Slovenskom". 

Pogledaj i ovo Đorđe Balašević (Foto: PR) Ogroman interes Đorđe Balašević u Areni Zagreb: U dva dana prodano pola dvorane!

Na samom početku koncerta našalio se na račun svojih problema sa srcem. ''Imao sam neku situaciju, kako bi Amerikanci to rekli, i bilo je za mene malo nenadano što moram smisliti one 'last words'. Malo me iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije. Gledao sam sve one ljude u bijelom i smislio sam što ću reći na  kraju te priče. Reći ću, za svaki slučaj, tri riječi - dobra večer, Zagrebe'', rekao je i zaradio gromoglasan pljesak publike.

''Svatko doživi dan kad shvati da su svi stihovi napisani. Ali došao sam vam reći da taj dan još nijedošao. Nije gotovo dok debeli ne otpjeva što ima", poručio je Balašević svojoj oduševljenoj publici. 

Balašević je i prošlog tjedna održao koncert u Hrvatskoj, u osječkoj dvorani Gradski vrt.

"Novinari obično uvijek pretjeruju, no ovaj put nisu puno pretjerali, jer bio sam u nekoj maloj frkici i žao mi je što sam morao odgoditi koncert. Bio sam 4 dana u bolnici, imam 4 stentića. Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu", rekao je tada Balašević.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene