Sljedeći u Zagrebu

Mjesec dana nakon infarkta Balašević održao koncert u prepunoj dvorani u Osijeku

Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 +0 Đorđe Balašević (VIDEO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Đorđe Balađević sredinom studenog doživio je infarkt, no već je krenuo u nove pobjede i to u Osijeku.

Legendarni glazbenik Đorđe Balašević sinoć je oduševio prepunu dvoranu Gradski vrt u Osijeku.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Tamo je održao prvi koncert nakon zdravstvenih problema koji su ga zadesili sredinom studenog kada je doživio infarkt nakon kojeg su mu ugrađeni stentovi.

"Novinari obično uvijek pretjeruju, no ovaj put nisu puno pretjerali, jer bio sam u nekoj maloj frkici i žao mi je što sam morao odgoditi koncert. Bio sam 4 dana u bolnici, imam 4 stentića. Rekli su mi da ću moći trčati, no ja ne vjerujem u to. Nemojte me pitati jesam li dobro, jer neću više nikad biti dobro zato što imam 100 godina. No nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje smo stali i da još neko vrijeme neću dobiti ulicu u Novom Sadu", rekao je nakon izlaska iz bolnice Đole te je naglasio kako se oporavlja kod kuće s najmilijima.

66-godišnji pjevač u Osijeku je pjevao 3 sata, a publika mu je u komentarima zahvalili na prekrasnom koncertu i provodu te su priložili nekoliko fotografija prepune dvorane koja je u glas pjevala s njim.

Naime, pjevač se odmah nakon koncerta javio publici na službenoj Facebook stranici. "Puno srce Osijeka... Zagreb sljedeći!", poručio je Đole.

Koncert u Zagrebu zakazan je za 26. prosinca.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić i Konstantin Haag +4 Konstantin Haag Celebrity Novopečeni domaći par otkrio hoće li Božić provesti zajedno i koji to poklon on ne smije dobiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene