Dirljiva snimka

Povratak slavnog pjevača kući iz karantene svima izmamio suze na oči: "Kakav prekrasan trenutak"

Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams (Foto: Getty Images) +0 Robbie Williams - 3 Galerija

Robbie Williams nakon tri tjedna provedenih u karanteni vratio se svojoj obiteljiu Veliku Britaniju.

Obitelj slavnog britanskog glazbenika Robbieja Williamsa konačno je odahnula i jedva dočekala njegov porvratak kući iz daleke Australije, gdje je 46-godišnji pjevač morao tri tjedna provesti u karanteni zbog koronavirusa.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 5 Život bez cenzure Preživljavao na jednoj banani dnevno: Legendarni glazbenik progovorio o borbi s vlastitim odrazom u ogledalu!

Robbiejev test se pokazao negativnim ali unatoč tome, prema tamošnjim pravilima i uputama morao je određeno vrijeme provesti daleko od svoje obitelji. Robbijev povratak i emotivan susret s djecom na profilu na Instagramu podijelila je njegova 40-godišnja supruga Ayda Field Williams.

"Nakon tri tjedna, ponovno na okupu!!! Jako smo sretni što je tata kod kuće nakon što nas je razdvojila karantena", napisala je Ayda uz objavljeni video u kojem mu djeca trče u zagrljaj i govore mu koliko im je nedostajao, a Robbie ne skriva sreću što se vratio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

 Video je dirnuo i do suza ganuo brojne Robbiejeve obožavatelje koji su također sretni što je njihov omiljeni pjevač na sigurnom.

"Ovo mi je upravo rastopilo srce", Prekrasno, to je ljubav prekrasne obitelji", "Oh ne, plačem", "Kakav sretan dan, dobro došao tata Robbie", "Ovo me rasplakalo", "Natjerali ste mi suze na oči, obitelj je sve", "Nešto najslađe što sam vidio", "Tako mi je drago što si dobro", neki su od tisuću komentara vjernih fanova.

Robbie i Ayda vjenčali su se 2010. godine nakon četverogodišnje veze, a roditelji su četvero djece -  7-godišnju kćeri Teddy, 5-godišnjeg sina Charltona, 17-mjesečne kći Coco, a u veljači ove godine dobili su sina Beaua.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene