Lijepa vijest!

Slavni pjevač u 47. godini dobio sina, na svijet ga donijela surogat majka: "Blagoslovljeni smo"

Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams - 2 Robbie Williams (Foto: Profimedia) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams i Ayda Field (Foto: Getty Images) Robbie Williams (Foto: Getty Images) +0 Robbie Williams - 3 Galerija

Robbie Williams i Ayda Field dobili su sina kojemu su nadjenuli neobično ime.

Britanski pjevač Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field dobili su svoje četvrto dijete, koje im je rodila ista surogat majka, ista ona koja im je na svijet donijela i kćer Coco.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 1 Borba koja traje Robbie Williams progovorio je o problemu s kojim se bori već godinama: ''Nitko mi ne želi pomoći''

40-godišnja Ayda sretnu je vijest objavila na samo Valentinovo na svom profilu na Instagramu i svima obznanila da je sin Beau novi član njihove velike obitelji.

"Uočite razliku... Želimo na Valentinovo slaviti ljubav na najbolji mogući način. Beau Benedict Enthoven Williams. Isto kao i Coco on je biološki naš, ali rodila ga je nevjerojatna surogat majka. Blagoslovljeni smo što imamo zdravog sina u našim rukama i što smo službeno kompletirani kao obitelj", napisala je Ayda uz slatku objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Par već dijeli 7-godišnju kći Teddy, 5-godišnjeg sina Charltona i 17-mjesečnu kći Coco. Vjenčali su se 2010. godine nakon što su 4 godine bili u vezi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene