Uzvratio kumstvo!

Pogledajte kako je Rađa dočekao vjenčanje prijatelja Graše, pratnju mu pravili lijepa supruga Viktorija i sin!

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Galerija

Dino Rađa bio je kum Petru Graši na vjenčanju s Hanom Huljić na koje je stigao u pratnji supruge Viktorije i sina Roka.

Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika pred članovima najuže obitelji, kumova i prijatelja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Grašo je za kuma odabrao bivšeg košarkaša Dina Rađu, kojemu je i on bio vjenčani kum, kojemu su pratnju na vjenčanju pravili supruga Viktorija i sin Roko.

Rađa je u crkvu stigao s osmijehom na licu, a lijepa Viktorija je privlačila poglede u elegantnom crvenom izdanju.

Hana je za kumu odabrala pjevačicu Domenicu Žuvelu koja uoči vjenčanja nije mogla s lica sakriti emocije zbog svoje prijateljice.

Mladenka je zablistala u glamuroznoj vjenčanici s otvorenim ramenima, dok je mladoženja odabrao elegantno tamno odijelo.

Vjenčanje je bilo obavijeno velom tajne, točna lokacija vjenčanja nije bila poznata sve do posljednjeg trenutka kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju.

Večer prije vjenčanja par je proveo u jednom restoranu u Žrnovnici, gdje su se mladenci zabavljali u društvu vjenčanih kumova, Domenice Žuvele i Dine Rađa te bliskih prijatelja, a dio atmosfere sa slavlja moglo se pogledati na profilu restorana na Instagramu, međutim fotografije su naknadno uklonjene.

Grašo i Hana u slatkom su iščekivanju prinove, a sam pjevač je to nedavno komentirao.

"Postat ću tata. Zahvalni smo na svakom koraku koji je vodio prema nama. Malo nam je smiješno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lijepih priča. Ali ja ću se i dalje truditi čuvati svoju privatnost jer želim da ljudima bude bitna pjesma, a ne moja spavaća soba", kazao je Petar.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +14 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo! Sudbonosno da izrekli u crkvi u centru Splita, mladoženja iskreno: "Osjećam se kao muž!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hanina kuma Domenica ne skriva emocije, a pogledajte u kakvom je izdanju osvanula na vjenčanju najbolje prijateljice

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene