Viktorija Rađa i Marko Mrkić Hrvatsku su zaludjeli svojim nevjerojatnim plesnim vratolomijama u showu "Ples sa zvijezdama", a sada su ponovili jedan od svojih vrućih plesnih nastupa.

Galerija


Bivša Miss Dalmacije, Viktorija Rađa (42) i njezin plesni partner iz showa "Ples sa zvijezdama", 27-godišnji Marko Mrkić, proljetos su zapalili Hrvatsku svojim plesnim nastupima koji su oduzimali dah. 

Vezani članci Marko Mrkić Marko Mrkić naučit će vas kako pravilno otplesati jedan vrlo skandalozni ples Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: IN Magazin) Predblagdansko raspoloženje zahvatilo je cijelu Hrvatsku: Poznati otkrivaju što ih raduje u ovo vrijeme!

Iako navodno nisu odmah kliknuli, nakon malo upoznavanja i puno sati provedenih u zajedničkom učenju plesnih koraka, Viktorija i Marko postali su jedan od omiljenih parova showa, a svojim su lakim korakom otplesali i do finala showa. Iako nisu pobijedili, stečeno plesno znanje očito nije propalo jer su na 60. rođendanu Vegete u Koprivnici ponovno stali na pozornicu i oduševili sve prisutne. 

Naime, Viktorija i Marko otplesali su svoju verziju "prljavog plesa" i to na taktove pjesme Marka Tolje. Vrtili su se i stiskali, a pažnju je plijenila i Viktorijina mini haljina koja je zamalo otkrila gaćice naše ljepotice. 

A osim što zajedno i dalje nastupaju, Marko i Viktorija postali su i dobri prijatelji te se redovito druže i u privatnom životu.Tako su nedavno otputovali u Budimpeštu zajedno sa svojim partnerima, Dinom Rađom i Anteom Franjić. 

Unatoč tome što je u 9. mjesecu trudnoće, Iva Jerković bila je prelijepa na vjenčanju bliske prijateljice