Wow!

Dina Dragija podijelila još poneki detalj s raskošnog vjenčanja, imali su vatromet, ali i veličanstvenu tortu!

Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Josip Regović/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija Dina Dragija - 3 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Dina Dragija - 1 Dina Dragija - 2 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje +19 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Galerija

Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčali su se u Varaždinu proteklog vikenda, a na Instagramu je osvanuo još poneki detalj s raskošnog slavlja.

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija vjenčali su se u Varaždinu prošlu subotu.

Pogledaj i ovo Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Pjevao im Saša Matić! Pogledajte fotografije s raskošnog vjenčanja nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije, evo i tko je bio među gostima!

Dina je nakon što su se slegli dojmovi na Instagram storijima pokazala kako je izgledala njihova glamurozna torta koja je imala čak sedam katova.

Torta je bila ukrašena ružama, a veliko postolje nalazilo se na kraju dugačke bijele piste, oko koje su bili poredani aranžmani cvijeća.

Prije rezanja torte mladenci su zajedno s gostima gledali spektakularni vatromet.

Dina je imala dvije vjenčanice. Prva je bila je jednostavna bez detalja, a protezala se uz vrat bez rukava, ostatak haljine protezao se u sirena kroj, a druga je bila blještava s velikim prorezom.

Među gostima su bila i brojna poznata imena.

Stigao je Mario Mamić sa suprugom Tijom, bila je tu Izabel Kovačić, pjevač Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Burja, te frizer Zvonimir Franić koji je bio zaslužan za Dininu frizuru.

Par je za prvi ples odabrao ''Perfect'' od Eda Sheerana, a goste je zabavljala grupa Lexington, dok je kasnije iznenađnje bio Saša Matić.

Uzvanike su zabavljali dečki iz benda Lexington, a posebno iznenađenje večeri bio je nastup Saše Matića.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban - 9 +11 Katarina Baban - 11 Celebrity Naša lijepa glumica objavila rijetku fotografiju sa svojim samozatajnim dečkom: ''Ovo je naše normalno!''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić s ocem +6 Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić u badiću pokazala liniju koju je posljednjih godina dovela do savršenstva, divi joj se i Bojana Gregorić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene