Je li Kim Kardashian slavna i zbog čega točno pokušao je saznati i jedan dječak koji ju pitao bez ustručavanja.


Kim Kardashian postala je poznata nakon što je javnost vidjela njezin pornić s američkim pjevačem Ray-J, ali i nakon reality showa koji je počela snimati 2007. godine. No, kako objasniti djetetu zbog čega je Kim toliko poznata. Kao što svi već znamo djeca su iskrena i direktno ditaju sve što ih zanima. Tako se 35- godišnja Kardashianka našla u nezgodnoj situaciji kada ju je upravo to pitao Sid, inače prijatelj njezinog sina.

Kim Kardashian (Screnshoot: You Tube)

Priča je počela kada ju je dječak upitao kako to da je ona na naslovnici magazina. Kim mu je odgovorila praveći se 'luda'. 'Ne znam. Možda zato što volim magazine', priznala je. Budući da nije dobio traženi odgovor, nastavio je ispitivati dalje.

Htio je znati je li Kim slavna. 'Jesam li slavna? Hm, ne volim koristiti taj termin', rekla je Kim. Dječak je bio uporan pa je pitao 'Kako si slavna?', a Kim je imala smiješan odgovoran na njegovo pitanje. 'Kako sam slavna?, ponovila je, napravila pauzu i zatim rekla ' To je pravo pitanje'. Osoba koja je snimala video umiješala se u razgovor i rekla 'Zato jer ima veliku guzu'.

Priznali mi to ili ne, ali i u tome ima istine. Osim fizičkog izgleda,  njezin posljednji poduzetnički poduhvat ju je također proslavio i vinuo ju na naslovnicu Forbesa.  Na vlastitoj igrici zradila je 45 milijuna dolara.