I TO SE DOGODILO

KIM KARDASHIAN NA NASLOVNICI FORBESA 'Nije loše za ženu bez talenta'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Časopis Forbes predstavio je mladu Kim Kardashian kao novog mogula mobilnih aplikacija.

Vjerni čitatelji jednog od najutjecajnijeg poslovnog časopisa na svijetu, Forbes, uzrujali su se kada im je u ruke došao novi broj omiljenog časopisa, a na naslovnici, ni manje ni više -  osvanula je mlada Kim Kardashian. Iako je mnogi nazivaju starletom časopis Forbes ju je predstaviokao novog mogula mobilnih aplikacija. Svoj uspjeh i sreću Kim je odmah podijelila s pratiteljima na Instagramu i Twitteru. Napisala je kako bi njezin pokojni otac bio iznimno ponosan.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Fotografije Kim Kardashian krasile su naslovnice raznih časopisa, ali nikad u nekom ozbiljnijem kontekstu. Stoga nije ni čudno da svi pričaju upravo o Kimici na naslovnici Forbesa, a neki zločestiji komentari bili su 'kako je čudno vidjeti Kim odjevenu na nekoj naslovnici'. Bez dlake na jeziku i u svom stilu, Kim im je odgovorila - kako ovo nije loše za jednu ženu bez talenta. I u pravu je.

Poduzetna Kim od aplikacije ‘Kim Kardashian: Hollywood app’ koju je lansirala 2014. zaradila je nevjerojatnih 45 milijuna dolara.

Kim je napravila ogroman biznis zasnovan na svojem životu i liku. Aplikacija Kim Kardashian Hollywood omogućuje stvaranje vlastitog celebretyja koji živi u svijetu glamura. Kreirate dakle svoju zvijezdu, izaberete između tisuće mogućih izgleda i stilova i živite slavan život Kim Kardashian oko koje su uvijek paparazzi i hrpa fanova. Mnogi mogu tako, barem u virtualnom svijetu, isprobati život bogatih i slavnih. 

Mlada poduzetnica u planu već ima nove poslovne ideje.  'Meni je to sve zabavno. Ne namjeravam stati.'  Što reći nego, bravo Kim! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene