Diego Siqueira i Endi Schrötter uoči nastupa na Eurosongu s Rokom Blaževićem odmarali su se na plaži u Tel Avivu.

Galerija


Brazilski plesač s hrvatskom adresom Diego Siquera i njegov plesački kolega Endi Schrötter nastupit će na ovogodišnjem Eurosongu u izraelskom Tel Avivu kao pratnja Roku Blaževiću, kojeg ćemo gledati u drugoj polufinalnoj večeri.

Vezani članci Roko Blažević (Foto: Pixsell) Internet gori od komentara na nastup Roka Blaževića: Je li trebao proći u finale Eurosonga? Roko Blažević (Foto: AFP) Druga polufinalna večer Eurosonga: Roko Blažević nije se plasirao u finale!

Dok nisu na probi ili na nekom od brojnih popratnih događanja, Diego i Endi iskorištavaju slobodno vrijeme koje provode na sunčanoj plaži. Momci su fotografije iz Tel Aviva podijelili s obožavateljima na Instagramu, a to je izazvalo oduševljenje, naročito ženskih pratiteljica.

Njihova isklesana tijela nisu promakla ni britanskom portalu wiwibloggs, koji je također na Instagramu podijelio njihove fotografije.

"Na plaži u Tel Avivu upravo je postalo toplije! Naši dopisnici upravo su primijetili anđele Roka Blaževića, Diega Siqueiru i Endija Schröttera", napisali su uz objavu.

Podsjećamo, hrvatski predstavnik Roko Blažević na Eurosongu će nastupiti u četvrtak, tijekom druge polufinalne večeri, kada ćemo doznati i hoće li proći u finale.

Kladionice mu trenutačno ne predviđaju pobjedu ni plasman u prva tri mjesta, a kao glavni favoriti natjecanja slove predstavnici Nizozemske, Švedske i Francuske.

No tko zna do kakvog preokreta može doći i kakvu sreću Roku mogu donijeti njegovi anđeli.

Prva polufinalna večer održana je u utorak, a ulazak u veliko finale izborili su predstavnici  Grčke, Bjelorusije, Srbije, Cipra, Estonije, Češke, Australije, Islanda, San Marina i Slovenije. 

Skandal ''Marije Magdalene'' prije točno 20 godina u Izraelu i Danijelino skidanje na pozornici!