Misteriozna žena

U kratkom roku tragično je izgubio bivšu, ali i tadašnju curu koja je otišla s trenerom: Ovo je nova ljubav?

Diddy (Foto: Profimedia) Diddy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Diddy (Foto: Profimedia) Cassie i Diddy (Foto: AFP) Cassie i Diddy (Foto: AFP) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Kim Porter i P. Diddy (Foto: Profimedia) Cassie i Alex Fine (Foto: Instagram) Cassie i Alex Fine (Foto: Instagram) +0 Cassie (Foto: Instagram) Galerija

49-godišnji reper Diddy nakon prekida s pjevačicom Cassie uživa u društvu nepoznate žene.

U studenom 2018. godine preminula mu je bivša djevojka s kojom ima troje djece, a zatim ga je ostavila i dugogodišnja djevojka.

Pogledaj i ovo Sean Combs, napuštena vila Vrijedna dva milijuna funti Zavirite u unutrašnjost napuštene vile poznatog glazbenika, prekrivena je prašinom i raspadnutim namještajem

49-godišnji reper i biznismen Diddy, pravim imenom Sean Combs, ponovno je nasmijan, a čini se kako je za to zaslužna i nepoznata dama s kojom je uhvaćen u opuštenoj šetnji u New Yorku.

Iako je duo uočio paparazze, nije previše mario za njih, a oboje čitavo vrijeme nisu skidali velike osmijehe s lica. Ipak, nema potvrde kako se radi o novoj ženi u njegovu životu, nakon što je u svega nekoliko tjedana izgubio dvije koje su mu itekako značile.

Podsjetimo, reperova bivša djevojka Kim Porter, s kojom ima troje djece, iznenada je preminula krajem prošle godine od upale pluća, što ga je slomilo. Par je bio zajedno ukupno 13 godina s prekidima i pomirenjima, a ta je veza trajala od 1994. do 2007. godine. Ipak, duo je ostao u bliskim odnosima upravo zbog djece.

Ubrzo nakon što je Kim preminula, Diddyja je ostavila i 15 godina mlađa pjevačica Cassie, s kojom je bio čitavo desetljeće. S njom se počeo viđati upravo 2007. godine, kada je konačno prekinuo s Kim, no prvi su se put pojavili u javnosti kao službeni par tek 2012. godine. I njihova je veza bila poprilično burna, s brojnim prekidima, ali navodno i preljubima s njegove strane.

Kako god bilo, par je do konačnog prekida bio jedan od najmoćnijih u glazbenoj industriji, a onda je navodno prelijepa glazbenica prevarila repera s privatnim trenerom Alexom Fineom, kojeg joj je unajmio upravo Sean.

Da stvar bude zanimljivija, ona i Alex trenutačno očekuju svoje prvo dijete, a javno im je čestitao i Diddy, unatoč tome što se prijateljima povjerio kako se osjeća izdano i posramljeno zbog svega što mu se događalo iza leđa dok je tugovao zbog smrti bivše djevojke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diddy (@diddy) on

"Sean ne može vjerovati da ona ima potrebu objavljivati fotografije s novim dečkom dok on još tuguje. Smatra da to radi namjerno kako bi ga dodatno uzrujala", otkrio je tada nepoznati izvor, no nitko od glavnih aktera nije istupio u javnost sa svojom verzijom priče.

"Jedva čekam da upoznam našu djevojčicu. Volim te uvijek i zauvijek", poručila je Cassie novom odabraniku na Instagramu te tako potvrdila vijesti o trudnoći. "Volim vas obje do neba i nazad i tako milijun puta", odgovorio joj je on u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene