Demi Rose je slavna, bujna i bogata, a najviše voli objavljivati fotke same sebe na egzotičnim destinacijama. Srećom, trenutačno je na Tajlandu pa nas je obasula novim selfijima.

Galerija


Slavna Britanka Demi Rose slavu i bogatstvo stekla je objavljujući seksi fotke na Instagramu. Na društvenoj je mreži postala senzacija, pa danas ima više od 11 milijuna pratitelja, a sa svakom svojom objavom zbog toga se njezin bankovni račun dodatno puni. 

Vezani članci Demi Rose - 3 Namučila se s ležaljkom pa istaknula pozadinu po kojoj je slavna, a onda objavila snimke na kojima je kao od majke rođena Demi Rose - 3 Uvijek u oskudnom izdanju, no ovoga je puta pokušala zakloniti obline na zanimljiv način

Ta "patuljasta" ljepotica visoka je samo 157 centimetara, pa ju mnogi nazivaju i "džepnom Venerom" Instagrama. Bujne grudi, duga kosa, vitak struk i doista nevjerojatno široki bokovi zagarantirali su Demi divljenje muškaraca i žena, a ona itekako dobro zna kako nagraditi vjernost svojih obožavatelja. 

Tako je Demi nakon Balija, Arizone i Izraela posjetila i Tajland, na kojem se prepustila rukama profesionalnog fotografa i spremno pozirala u oskudnom bikiniju. Egzotičan ambijent, seksi djevojka i mikro krpice - može li bolje?

Iako te fotografije još nisu završile na Instagramu lijepe Britanke, sigurni smo da uskoro hoće, pa će svi obožavatelji moći uživati u njezinim čarima.

Zanimljivo je kako se Demi ovog puta odlučila profesionalno snimati uz pomoć privatnog fotografa, dok se prije znala hvaliti vlastitim vještinama okidanja selfija. Očito joj je za ostvarenje punog potencijala ipak trebala mala pomoć.

Njezino je tijelo jedno od najljepših u Hrvatskoj, no je li posve prirodno? Sad znamo odgovor