Novi početak

Posrnuloj pjevačici liječnici su spasili život, tad se povukla iz javnosti i spas pronašla u novom dečku

Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) +0 Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Galerija

Pjevačica Demi Lovato krajem srpnja pronađena je na podu svoje vile nakon predoziranja heroinom.

Pjevačica se odlično oporavlja.

Pogledaj i ovo Demi Lovato (Foto: Screenshot YouTube) Borba s ovisnosti Zabrinjavajući video: Snimka sa zadnjeg koncerta Demi Lovato dala je naslutiti da s pjevačicom nešto nije u redu

26-godišnja pjevačica Demi Lovato krajem srpnja pronađena je na podu svoje vile nakon što se predozirala heroinom. Nikada nije skrivala ovisnost o alkoholu i drogama, dapače, tvrdila je da je šest godina čista, a onda je posrnula.

Liječnici su joj spasili život, a pjevačica je tada odlučila krenuti na još jedno odvikavanje s namjerom da se ovoga puta u potpunosti izliječi. Povukla se iz javnosti, maknula od starih prijatelja i loših utjecaja, a njezina majka otkrila je da se odlično oporavlja.

Uz Demi je bio i njezin bivši dečko, glumac Wilmer Valderrama, s kojim je bila nekoliko godina u burnoj, ljubavnoj vezi, no par je i nakon konačnog prekida ostao u bliskim odnosima. Zvijezda serije "Lude sedamdesete" pjevačici je godinama bio velika potpora u ovoj teškoj borbi, no na njegovo je mjesto sada došao novi muškarac.

To se saznalo početkom studenog kada je Demi viđena s njim na romantičnom ručku na Beverly Hillsu, a radi se o modnom dizajneru Henryju Levyju, koji je i sam prošao pakao liječenja od ovisnosti o kojoj je često otvoreno govorio. Tako je 2016. godine priznao kako se dugo borio s ovisnošću i zbog nje je nekoliko puta završio na rehabilitaciji. Prvo liječenje odradio je sa svega 15 godina.

Iako se dio obožavatelja zabrinuo zbog njihove veze, pjevačica nikada nije izgledala sretnije, a veliki osmijeh doslovno ne skida s lica. To su pokazale i posljednje paparazzo fotografije novopečenog para ispred jednog restorana u Malibuu, gdje su bez problema razmjenjivali nježnosti.

Time su samo potvrdili kako stvari među njima postaju ozbiljnije pa vjerujemo da će se Demi uskoro vratiti i na svjetske pozornice. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene