Spremna za dalje

Posrnula pjevačica trijezna je 100 dana i više ne skriva novog dečka koji je poznat javnosti

Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Henry Levy (Foto: Instagram) Demi Lovato (FOTO: Getty) Demi Lovato (Foto: Getty Images) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Getty) +0 Demi Lovato (Foto: Getty) Galerija

26-godišnja Demi Lovato krajem srpnja pronađena je na podu svoje vile.

Posrnula pjevačica na putu je oporavka nakon što se predozirala u vlastitom domu.

Pogledaj i ovo Demi Lovato Wilmer Valderrrama (Foto: Getty) Njezino srce Prošlog ljeta pronašli su ju na podu vile, a danas živi zdravo i upravo je pokazala novog dečka

Radi se o 26-godišnjoj Demi Lovato koja se krajem srpnja predozirala u svom domu nedugo nakon što je proslavila 6 godina čistoće. Pjevačica je godinama otvoreno govorila o borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama, a priznala je i kada je ponovno posrnula.

Bilo je to svega nekoliko tjedana prije događaja koji ju je napokon natjerao da ozbiljno razmisli o tome želi li da njezin život završi na takav način. Kako je nedavno otkrila njezina majka, Demi se odlično oporavlja te je odlučnija nego ikad da se riješi svih problema.

Navodno je trijezna oko 100 dana, a kratko je karijeru gurnula u drugi plan kako bi se izliječila. No čini se kako ljubav nije u drugom planu, jer je nedavno viđena na romantičnom ručku na Beverly Hillsu s novim dečkom, dizajnerom Henryjem Levyjem s kojim se čitavo vrijeme držala za ruke te nije skidala osmijeh s lica.

I on sam je 2016. godine priznao kako se dugo borio s ovisnošću zbog koje je nekoliko puta završio na rehabilitaciji. Prvo liječenje tako je odradio sa svega 15 godina.

Ne zna se kada se par zaljubio, a prije njega, Demi je bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Wilmerom Valderramom, Fezom iz serije "Lude 70-te". On je uz nju bio i nakon što se predozirala, a unatoč prekidu, par je ostao u prijateljskim odnosima.

No, čini se kako je bivša Disney zvijezda spremna za novi život pa i novu ljubav.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene