Baš poseban muškarac

Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly, koji je u vezi s Megan Fox, često je bez majice, a ovog puta je navukao jednu prozirnu i upečatljive boje te ju uskladio sa zanimljivom frizurom.

Machine Gun Kelly (30) izazvao je zanimanje javnosti prošle godine kada je Megan Fox (34) zbog njega pokrenula razvod turbulentnog braka s Brianom Austinom Greenom (47). 

Pogledaj i ovo showbuzz Napravili pomutnju! Više se i ne trude sakriti svoju ljubav: Glumica je zbog ovog muškarca okončala brak dug 10 godina!

Reper je nakon toga nastavio privlačiti pozornost svojim osebujnim imidžem radi kojeg je uočen u Malibuu u ponedjeljak na Dan žena.

Machine je viđen pri izlasku iz svog automobila u uskim, crnim hlačama s džepovima i ružičastoj majici koje je uskladio s cipelama i nekoliko ogrlica od kojih je jedna bila biserna. 

Kellyjeva frizura je također bila upečatljiva jer je od svoje plave kose imao složena dva repića s prednje strane glave. Budući da mu je majica bila prozirna i uska još jednom su se isticale reperove brojne tetovaže kojih ima najmanje 49. 

Dio javnosti je pretpostavio da je Machine svojim stajlingom iskazao potporu ženama na njihov dan koji se obilježavao u cijelom svijetu, a lako je moguće i da je sve to samo dio njegovog osebujnog imidža. 

A ako je suditi prema potezima Megan i Machinea, par je ludo zaljubljen. Naime, glazbenik je glumici Valentinovo čestitao tako što je javno otkrio da oko vrta nosi ogrlicu u čijem se privjesku nalazi, ni više ni manje, već Meganina krv.

"Nosim tvoju krv oko vrata, moje krvavo Valentinovo", napisao je nedavno.

A da joj se taj potez svidio 34-godišnja Meghan priznala je na svom Instagramu.

"Evo mog srca. Manifestira se izvan mog tijela, obavijeno velikom siluetom neobično zgodnog dječaka. Magično i ukleto, eterično i opasno, svemirski, bez zakona, vječni kreativni genij. Putovanje će vjerojatno biti opasno, ali cilj bez njega. Sretno ti Valentinovo", napisala je Megan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene