Machine Gun Kelly, koji je trenutačno najpoznatiji kao novi dečko Megan Fox, dobio je natrag svoj auto koji mu je ukraden u prosincu prošle godine, a sve su snimile kamere koje su ga pratile u stopu dok je bio bez majice na sebi.

Galerija


Glazbenik Machine Gun Kelly ovoga je tjedna ispred svog doma u Los Angelesu snimao novi projekt, a sve je zadivio svojim isklesanim torzom punim tetovaža. Kelly na sebi nije imao majicu, a ispod hlača su mu virile gaće s potpisom Calvina Kleina. Glazbeniku su vratili ljubičasti automobil Aston Martin vrijedan oko 200.000 dolara, koji je u prosincu prošle godine ukraden pred njegovom kućom, a njegovu reakciju zabilježile su kamere.

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly Nazivali su je novom Angelinom, a zbog bizarnog poteza njezina dečka ponovno je uspoređuju sa starijom kolegicom Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Više se i ne trude sakriti svoju ljubav: Glumica je zbog ovog muškarca okončala brak dug 10 godina!

Automobil je tamošnja policija pronašla tjedan dana nakon krađe, a lopov je smjesta pobjegao kada je shvatio da ga policija lovi. Machine Gun Kelly svoj je auto dobio tek sada jer je bio na popravku kako bi se uvjerili da je s motorom sve u redu. Još ranije glazbenik je pričao kako si je automobil kupio kao poklon samome sebi na kraju turneje 2019. godine.

Slavni reper inače posljednjih mjeseci ljubi holivudsku glumicu Megan Fox, a paparazzi prate svaki njihov korak. Megan je zbog repera ostavila supruga Briana Austina Greena.

Megan i Kelly upoznali su se u ožujku prije godinu dana, na snimanju trilera "Midnight in the Switchgrass", a nedavno su pokrenuli i glasine o zarukama jer je snimljena s dijamantnim prstenom na ruci, ali ipak nije riječ o zaručničkom jer navodno još nisu spremni za brak.

Megan je u studenom i službeno podnijela zahtjev za razvod braja s 47-godišnjim Brianom kako bi mogla nastaviti dalje sa životom. Bivši supružnici vjenčali su se u lipnju 2010. godine i zajedno imaju 8-godišnjeg Nou Shannona, 7-godišnjeg Bodhija Ransona i 4-godišnju Journey River.

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom