Nenad Tatarinov više nije zaposlenik luksuznog šibenskog resorta u kojem je planula ljubav s pjevačicom Majom Šuput.

Galerija


Dečko Maje Šuput više ne radi u šibenskom hotelu u kojem je upoznao pjevačicu. Nenad Tatarinov bio je zaposlen na poziciji generalnog direktora luksuznog resorta, a šuška se kako se njegovo eksponiranje po društvenim mrežama nije svidjelo upravi hotela zbog čega je navodno dobio otkaz. "Istina je kako gospodin Tatarinov više nije naš djelatnik. Razloge ne bismo objašnjavali", poručili su iz hotela za 24 sata.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)
Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Evo u čemu poznati stilist zamišlja prijateljicu na najvažniji dan u njenom životu: "Maja Šuput ove godine" Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput svima pokazala što radi u krevetu: ''U najudobnijem krevetu zaista je nezaboravno''

Objašnjenje su pokušali dobiti i od samog Nenada, no on se pravdao da o otkazu ne želi razgovaratijer je na putovanju. Za razgovor nije bila raspoložena ni Maja Šuput koja se sa dragim protekli tjedan zabavljala po Španjolskoj. Početak godine zajedno su proveli u Dubaiju i na Tajlandu. Njihova romansa započela je ljetos, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama čini se da Maju ne brine ni najmanje što joj dragi više nije na poziciji. Čini se da je sad u potpunosti posvećen samo njoj.

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram)
Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram)