Što mu to radi?

Gdje joj je to zalutala ruka? Maja puca od sreće, a Nenad... "Čini se da je to bolan osmijeh"

Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)

Maja Šuput obožavateljima je uputila čestitku za Valentinovo. Dok ona uživa sa širokim osmijehom na licu, na licu njezina odabranika su, čini se, bolne grimase.

Maja Šuput konačno je dočekala Valentinovo u dvoje. Nakon višegodišnjeg samovanja sreću je pronašla u direktoru Nenadu Tatarinovu. Koliko uživa s novim odabranikom Maja ne skriva ni najmanje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Dobar život je kad se smiješ često, sanjaš veliko, smiješ glasno i shvatiš koliko si blagoslovljen zbog onoga što imaš. Sretno Valentinovo", napisala je Maja uz fotografiju kojom se prisjetila egzotičnog odmora s kojeg su se zaljubljeni golupčići nedavno vratili.

Dok na fotografiji Maja uživa sa širokim osmijehom na licu, na licu njezina odabranika su, kako su primijetili obožavatelji, bolne grimase.  "Sudeći po ruci na kojem je mjestu čini se da je to bio bolan osmijeh", poručio je jedan od pratitelja pjevačici. Drugi je pak konstatirao da je ovo jedna od najljepših slika, dok je bilo i onih koji su paru poželjeli što skorije potomstvo i vjenčanje.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene