Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)
Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram)

Maja Šuput obožavateljima je uputila čestitku za Valentinovo. Dok ona uživa sa širokim osmijehom na licu, na licu njezina odabranika su, čini se, bolne grimase.


Maja Šuput konačno je dočekala Valentinovo u dvoje. Nakon višegodišnjeg samovanja sreću je pronašla u direktoru Nenadu Tatarinovu. Koliko uživa s novim odabranikom Maja ne skriva ni najmanje.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Šuput pokazala u čemu je dočekala zaručnika na Valentinovo, a otkrila je i kako je Nenad reagirao na viđeno Maja Šuput (Foto: Instagram) Velik gotovo kao i ona: Pogledajte neobičan poklon koji je Maja Šuput dobila za Valentinovo

"Dobar život je kad se smiješ često, sanjaš veliko, smiješ glasno i shvatiš koliko si blagoslovljen zbog onoga što imaš. Sretno Valentinovo", napisala je Maja uz fotografiju kojom se prisjetila egzotičnog odmora s kojeg su se zaljubljeni golupčići nedavno vratili.

Dok na fotografiji Maja uživa sa širokim osmijehom na licu, na licu njezina odabranika su, kako su primijetili obožavatelji, bolne grimase.  "Sudeći po ruci na kojem je mjestu čini se da je to bio bolan osmijeh", poručio je jedan od pratitelja pjevačici. Drugi je pak konstatirao da je ovo jedna od najljepših slika, dok je bilo i onih koji su paru poželjeli što skorije potomstvo i vjenčanje.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on