Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness u braku su već 23 godine, a omiljeni glumac rado je ispričao kako su ga uspjeli očuvati.

Galerija


Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness jedan su od najdugovječnijih, ali i najstabilnih holivudskih parova. U travnju ove godine proslavili su 23. godišnjicu braka iako su zbog razlike u godinama često na tapeti javnosti. Naime, Hughu je 50 godina, a Deborra je od njega starija 13 godina. Hugh i danas zna reći da mu ona nije samo supruga već i najbolja prijateljica, a naziva je i svojom stijenom bez koje ne bi bio tu gdje je danas.

Vezani članci Deborra-Lee Furness Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom Hugh Jackman - 2 Svi pogledi upereni u holivudskog ljepotana i kćer s kojom se rijetko pojavljuje, teško je povjerovati da je već tako odrasla

''Najveća je sreća ta što je moja karijera počela tek kasnije, dok smo Deb i ja već bili zajedno. Bili smo tim i bili smo ludo zaljubljeni prije nego što se slava dogodila. Prioritet nam je obitelj i tu smo jedni za druge, bez obzira na sve'', izjavio je glumac jednom prilikom.

Hugh je sada otkrio i dogovor koji je još na početku veze sklopio s Deborrom, a koji je, kako tvrdi, spasio njihov brak.

''Prije nego što smo postali roditelji, Debby i ja smo sklopili pakt da ćemo na svakom raskršću u životu, bilo ono veliko ili malo, jedno durgome pogledati u oči. Dogovorili smo se da ćemo u tim trenucima jedno drugo pitati je li to dobro ili loše za naš brak, a kad smo dobili djecu pitanje je glasilo – je li to što se događa dobro ili loše za našu obitelj? I kad god je moguće, naravno, radimo samo ono što je za našu obitelj najbolje'', zaključio je.

Početkom ove godine holivudski je miljenik istaknuo da je najbitnije da parovi nauče dijeliti baš sve. Dodao je da tu ne misli samo na intimnost kad je spavaća soba u pitanju, već da se to odnosi na sve što život nosi – dobre i loše stvari, strahove, uspjehe.

Deborra i Hugh upoznali su se 1995. godine na setu ABC-jeve drame ''Correlli''. Iako se serija prikazivala samo jednu sezonu, Hugh često ističe kako je taj posao bila najbolja stvar na svijetu jer je tada upoznao ženu svoga života.

Vjenčali su se 1996. godine i posvojili dvoje djece, danas 18-godišnjeg Oscara i 13-godišnju Avu.

Prije dvije godine glumac je javno, tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres, izjavio svoju ljubav svojoj supruzi.

''Ona je najbolje što mi se ikad dogodilo, a postaje sve bolje i bolje.''

Iva Todorić sišla s broda Ane Bučević gdje sluša njezine motivacijske govore pa prošetala u ležernom izdanju