Zarada od koje boli glava

NAJUNOSNIJI FILM S OZNAKOM 'R' svih vremena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oznaka 'R' koju često vidimo na početku nekog filma znači kako film nije prikladan za mlađu publiku i kako je potreban strogi roditeljski nadzor.

On je najpoznatiji antiheroj u Marvelovoj bogatoj kolekciji i možda je baš to razlog što je 'Deadpool' postao najunosniji film s oznakom 'R' svih vremena. Tvorci filma Deadpoola su prikazali baš onakvog kakav je i u stripovima, a Ryan Raynolds vrhunski je odradio ulogu ovog zabavnog i duhovitog negativca.

Pogledaj i ovo showbuzz Deadpool Junak koji to nije: Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi

Film je na kino blagajnama zaradio 745 milijuna dolara, ali ne zaboravimo da još nije prikazan u Kini koja je najveća kino blagajna na svijetu. Nakon što strogi kineski ured za cenzuru pregleda film i ako dobije njihovo odobrenje, Deadpool definitivno postaje broj jedan svih 'R' filmova.

Deadpool prestigao je u zaradi čak i legendarni 'Matrix' koji je 2003. zaradio 742 milijuna dolara. Većina kritičara slaže se kako je 'Deadpool' uistinu odlično filmsko ostvarenje, a s njima se slaže i većina publike iako uvijek ima onih koji će naći poneku kritiku.

 

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene