Deadpool

Junak koji to nije: Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navikli smo na jedan tip superjunaka, no on će vas u najmanju ruku iznenaditi.

Deadpool je film koji će zasigurno biti jedan od najzabavnijih Marvelovih ekranizacija. Znanstveno-fantastična akcijska avantura nastala je prema Marvelovu najneuobičajenijem antijunaku Wadeu Wilsonu, bivšem operativcu specijalnih snaga koji je postao plaćenik.

Pogledaj i ovo Stan Lee (Foto: Getty Images) Zahvalili mu za sve Hollywood se oprašta od Stana Leeja: "Bio je ikona i genij, dotaknuo je generacije i generacije''

Monroe, Sinatra, De Niro samo su neke od zvijezda koje su imale veze sa mafijom

Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alter ego DEADPOOL. Naoružan novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, on kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.

Bezvremenska Adeline: Nakon prometne nesreće dogodilo se nezamislivo - samo njezina obitelj zna istinu!

U ulozi Deadpoola našao se Ryan Reynolds kojemu je ovo već peta stripovska uloga. Naime, do sada je bio Hannibal u filmu Blade: Trojstvo (2004), Wade Wilson u filmu X-Men početak Wolverine (2009), imao je glavnu ulogu u filmu R.I.P.D. Agenti za počivale u miru (2013), koji je također nastao prema originalu Dark Horse Comicsa, a bio je i Green Lantern (2011) u ekranizaciji DC Comicsa.

Redatelj filma je Tim Miller, scenarij potpisuju Paul Wernick i Rhett Reesea, a u ostalim se ulogama pojavljuju Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano i Brianna Hildebrand. DEADPOOL u kina stiže u veljači iduće godine, sa sada pogledajte trailer.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene