Dea Đurđević objavila je prvu fotografiju nakon teške prometne nesreće u kojoj je gotovo ostala bez ruke.

Galerija


Srpska voditeljica Dea Đurđević koja je stradala u stravičnoj prometnoj nesreći, prilikom koje joj je autobus otkinuo ruku, dobro se oporavlja od teških ozljeda.

Vezani članci Policija, ilustracija Prometna nesreća kod Otočca: Motociklom udario u tegljač s prikolicom, 44-godišnjak na mjestu poginuo Policija, ilustracija Strašna nesreća u Kutini: Mladić zbog prebrze vožnje pregazio stariju ženu (68), u bolnicu prebačena s ozljedama opasnim po život

Dokaz tome je i fotografija koju je vlasnik televizije Pink, na kojoj Dea radi, Željko Mitrović objavio na svom profilu na Twitteru.

"Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao, jedva je uvjerih da ne dolazi u subotu da brani Pink! Ljubav naša", napisao je Željko uz fotografiju na kojoj zajedno poziraju, a Dea ima osmijeh na licu.

Istu je fotografiju objavila i Dea na svom profilu na Instagramu i napisala uz nju "najjači smo", a obožavatelji su joj poželji brz i lak oporavak. 

Dea trenutno prolazi kroz drugu fazu liječenja nakon teške prometne nesreće. Prije nekoliko je dana iz Vojnomedicinske akademije, nakon mjesec i pol dana, prebačena u Kliničko-bolnički centar Srbije, na odjel ortopedije. Sada je čeka nastavak liječenja, a moguća je i još jedna operacija, prenosi Blic.

Po izlasku iz bolnice Dea se na Instagramu zahvalila osoblju bolnice koje je brinulo o njoj. 

Od samog trenutka nesreće pa sve do nakon operacije Dea je bila pribrana i smirena, čak je tješila ljude oko sebe. 

Kelly objavila fotku s Donnom pa se suočila sa zlobnim komentarima: "O, moj Bože, što ti se dogodilo?"